top of page

Minisessions

Hvad er en minisession?

Drømmer du om at få taget flotte billeder af familien i naturen, men er du ikke så meget til de stive ansigtsudtryk og "sig appelsin"? Så er en minisession lige noget for dig. Med en minisession dropper vi de alt for opstillede billeder og laver i stedet billeder mens familien leger og har det sjovt. På den måde bliver billederne autentiske og nærværende.

En minisession er en kortere fotosession, der foregår på en bestemt dato. Den er ideel til dig, der ikke er klar til at booke et helt shoot, men stadig gerne vil have nogle flotte billeder af familien. Det tager ikke så lang tid, og er derfor nemt at få klemt ind i hverdagen. Det er også billigere end en normal fotosession.

 

Det får du:

 • 20 minutters fotografering på en location udenfor

 • 3 digitale billeder, som du selv vælger (flere kan tilkøbes)

 • Et galleri på minimum 30 billeder, hvor du hjemmefra i ro og mag, selv kan udvælge hvilke billeder, du ønsker

 • Billederne får en let redigering, så de bliver ekstra smukke at se på

 • Udlevering af de udvalgte billeder digitalt i fuld opløsning

 • Backup af billederne i 1 år

010DSC_2970-Edit-web.jpg

Alt om minisessions

Se flere billeder i mit portfolio

Priser for minisessions

1

Fotografering
inkl. 3 billeder

Pris: 700 kr.

Beløbet betales med det samme ved booking.

Bookingen er først bekræftet når betalingen er gået igennem.

2

Tilkøb af billeder

Ønsker du flere billeder fra gallerier end de 3, der er inkluderet i prisen, kan de tilkøbes efterfølgende.

Pr. billede 500 kr.

10 billeder 1.500 kr. (150 kr. pr stk)

20 billeder 2.500 kr (125 kr. pr. stk.)

Hele galleriet 3000 kr (min. 30 billeder)

3

Tilkøb af prints

Der følger ingen fysiske prints med i de angivne priser. Ønsker du prints eller fotobøger i høj professionel kvalitet kan det tilkøbes.

Hvornår er næste minisession?

7. april 2024

Søndermarken (Frederiksberg)

6 pladser

4. maj 2024

Aldershvile Slotspark (Bagsværd)

6 pladser

Få besked om nye minisessions og andre tilbud

Gå ikke glip af mine tilbud om minisessions og andre kampagner.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og vær den første til at få besked.

Handelsbetingelser for køb af minisessions

 

Minisessions er en særlig fotografering, som foregår under særlige omstændgiheder til nedsat pris, og derfor gælder der også særlige vilkår for fotograferingen. Ved booking accepterer du følgende vilkår:

 • Bookingprisen betales på forhånd og refunderes ikke , hvis kunden aflyser, bliver syg eller ikke møder op. Du er dog velkommen til at give din tid til en anden familie (bare husk at informere mig om det på info@annelysa.dk senest dagen før). 

 • Bookingen er først gyldig, når betalingen er gået igennem, og du har modtaget en kvittering på mail. Hvis du er i tvivl om du booking er gået igennem, kontakt mig hurtigst muligt på info@annelysa.dk

 • Ved dårligt vejr vil minisessions som udgangspunkt stadig blive afholdt. Det danske vejr kan svinge rigtig meget, men man kan sagtens få gode billeder, selvom det regner eller blæser lidt. Minisessions aflyses kun hvis fotografen vurderer at vejret er meget voldsomt eller farligt. I disse tilfælde får du besked senest 2 timer før og du enten får mulighed for at booke en ny tid eller du får refunderet dine penge. 

 • Din minisession starter på det tidspunkt, du har booket. Hvis du kommer for sent, gives der ikke ekstra tid. Husk derfor at komme i god tid.

 • Billedernes endelige resultat afhænger af lys- og vejrforhold samt humør og samarbejdsvillighed hos alle børn og voksne. Fotografen vil altid skabe det bedste resultat ud fra dagens forudsætninger, men det skal bemærkes, at der ikke gives refundering baseret på disse forhold.

 • Prisen på tilkøb af digitale billeder gælder pr. minisession.

 • Alle billeder udleveres digitalt. Der udleveres ingen fysiske prints med mindre andet er anført. Prints og fotobøger kan tilkøbes.

 • Alle udvalgte billeder vil blive redigeret. Der udleveres aldrig uredigerede billeder (også kaldet raw -filer).

 • Alle billeder taget til minisesseions er for privatpersoner og er omfattet af loven om ophavsret. Det betyder at kunden ikke må bruge billederne i kommerciel henseende eller videresælge eller give dem til 3. part. 

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål på info@annelysa.dk

bottom of page