top of page

Alt om bryllupsfotografering

Lad mig forevige jeres store dag
Stort tillykke med kærligheden!

Jeg tillader mig at gå ud fra, at du er kommet her ind, fordi du skal giftes, og leder efter en bryllupsfotograf? Til det vil jeg bare sige kæmpe stort tillykke med kærligheden! Jeg elsker virkelig at fotografere bryllupper og vil helt vildt gerne være med til at forevige jeres store dag.

 

På denne side har jeg samlet lidt info om, hvad du kan forvente ved at booke mig som bryllupsfotograf - men vigtigst af alt er, at du kan lide mine billeder, og derfor synes jeg, at du som det aller første skal gå ind og tage et kig på mit bryllupsportfolio.

0013-portrætter-web.jpg
Hvorfor booke mig som bryllupsfotograf?

Jeg er en passioneret bryllupsfotograf, som elsker at være vidne til en dag fyldt med kærlighed, glæde og fantastiske minder. Jeg har mange års erfaring med bryllupsfotografi, og kan derfor vejlede jer i forhold til tidsplanen på det indledende planlægningsmøde.  Det er jeres store dag, og jeg opfører mig derfor altid så diskret som muligt, så jeg ikke forstyrrer de store øjeblikke.

Sådan foregår det

Før brylluppet

Jeg afholder altid et planlægningsmøde inden brylluppet, hvor vi kan få talt detaljer igennem og få forventningsafstemt. Hvis der er lang tid til brylluppet holder vi også et opfølgningsmøde en måneds tid før den store dag. På den måde bliver I helt trygge og sikre på, hvad der der kommer til at ske.

Under brylluppet

Her er det jeres tur til at slappe af og nyde dagen! Imens sørger jeg for, at tage masser af flotte billeder, så I ikke skal bekymre jer om noget som helst!

Efter brylluppet

Jeg leverer et udvalg af smukke redigerede billeder, så I kan genopleve alle de gode minder. Der kan gå op til 4 uger før billederne er færdige, men jeg kan sende et lille udvalg af previews i løbet af den første uge, hvis det ønskes.

M144263-Edit-web-small.jpg
M145020-web-small.jpg
Stemningsbilleder

Stemningsbilleder er de billeder, der fortæller historien om jeres bryllup. De er ærlige, sjove, finurlige og perfekte i deres uperfekthed. De viser tingene, som de var, og vil være dem der genkalder følelsen af jeres fest, når I kigger tilbage på dem.

Som bryllupsfotograf går jeg meget op i at være så diskret som muligt, så jeg ikke forstyrrer gæsterne - som en slags fotoninja! På den måde får jeg autentiske stemningsbilleder fra hele dagen.

Portrætbilleder

Woaw hvor ser I smukke ud i jeres flotte tøj og med håret og makeuppet sat! Det skal vi da have foreviget med nogle flotte portrætbilleder! De fleste brudepar vil gerne have taget portrætbilleder efter vielsen, mens gæsterne nyder et glas bobler til receptionen - men det er selvfølgelig også muligt at gøre det på et andet tidspunkt.

 

Portrætbilleder er billeder, som vi sætter lidt ekstra tid af til, så de bliver ekstra smukke og kunstneriske. Billederne får en fineart redigering - dvs. der bliver kredset lidt ekstra om redigeringen og farverne.

0004-portrætter-web0.jpg
M144045-web-small.jpg
Gruppebilleder

Afhængig af planerne for dagen, er det muligt at få lavet enten små eller store gruppebilleder med jeres familie og venner. Det kan både være små grupper eller ét stort gruppebillede af hele selskabet. Bare husk at det alt sammen tager tid. 

Vi kigger altid på om det er realistisk at nå at lave gruppebilleder til det indledende planlægningsmøde.

Sans for detaljen

Til et bryllup er der ofte gjort meget ud af pynt og detaljer. Blomster, bordpynt, mad, photobooth eller hvad I nu har fundet på. Jeg sørger for at der er billeder af det hele!

0051-farve-web.jpg
M140094-web-small.jpg
Bryllupskontrakt

Det lyder meget formelt og kedeligt - men en bryllupskontrakt er meget vigtigt når I booker en bryllupsfotograf. Kontrakten sikrer jer, at I har en helt klar aftale med fotografen, og at I kender til alle fotografens vilkår for fotograferingen. 

Den sikrer også mig som fotograf, at jeg ved, at jeg har alle jeres informationer korrekte - det er fx meget rart at være sikker på, at  jeg møder op i den rigtige kirke på det rigtige tidspunkt ;)

Jeg laver bryllupskontrakt med alle bryllupskunder.

Priser

Prisen på bryllupsfotografering afhænger af, hvor mange timer I ønsker at have mig med på dagen. Jeg har sammensat nogle forskellige pakker, men da alle bryllupper er forskellige er I også meget velkomne til at kontakte mig på info@annelysa.dk, hvis I har andre ønsker eller spørgsmål.

M149999-Edit-web-small.jpg

Se billeder fra tidligere bryllupper

bottom of page