top of page

Om fotografen

Jeg er en passioneret og kreativ fotograf med mange års erfaring indenfor portrætter og events. Jeg elsker at fange øjeblikke og  uforglemmelige minder gennem mine billeder.

Min rejse som fotograf startede som en hobby tilbage i 2013, mens jeg studerede psykologi. Hurtigt indså jeg, at  mit hjerte lå i at fortælle historier og udtrykke mig visuelt gennem billeder. Og jeg har ikke lagt mit kameraet ned siden. 

 

Min fornemmeste opgave som fotograf er at få alle til at føle sig godt tilpas foran mit kamera. Jeg ved, at mange synes, det kan være grænseoverskridende at blive fotograferet, så jeg guider og skaber altid en hyggelig og afslappet stemning under mine fotosessioner. Det er vigtigt for mig, at du kan være dig selv og nyde øjeblikket, mens jeg foreviger det.

Jeg går meget op i detaljerne og leverer altid billeder af høj kvalitet. Jeg bruger min ekspertise til at redigere og forfine hvert billede, så det fremhæver og udtrykker den rette stemning.

_DSC4262-Edit-web.jpg

Mennesket i fokus

Jeg er specialiseret i at tage billeder af mennesker.

 

Alle mennesker er unikke, og uanset om det er børn eller voksne, elsker jeg at skabe smukke og autentiske portrætter, der fremhæver deres individuelle personlighed. Alle mennesker har deres egen historie at fortælle, og det er netop dette, der gør fotografiet så spændende for mig.

 

Jeg ser det som et stor privilegie at få lov til at indfange livets små og store øjeblikke hos alle dem, jeg tager billeder af. Jeg gør derfor altid meget ud af at hele processen er rar og afslappet og handler om dig eller din familie. 

0013-portrætter-web.jpg
001DSC_2447-Enhanced-web.jpg

At følge sin drøm...

_M145649-Edit-web.jpg
_M145758-Edit-web.jpg
_M145693-Edit-web.jpg

Nogle gange ved man bare, at man har gjort det rigtige. Sådan var det for mig, da jeg tog beslutningen om at gå selvstændig på fuldtid tilbage i vinteren 2021. Og som mit første år som selvstændig skred frem blev jeg kun mere og mere bekræftet i at jeg havde taget det helt rigtige valg.

bottom of page