top of page
Laura&Lucas.jpeg

Bryllupsalbum

Laura og Lucas

Her kan du bidrage til at give Laura og Lucas en unik og flot fotobog som bryllupsgave. Fotobogen indeholder alle de billeder, som fotografen tager i løbet af dagen. En fotobog er en fantastisk gave, da den fortæller historien om den store dag. Det er en taktil måde at genopleve minderne på, og det er en meget bedre oplevelse end at skulle scrolle igennem 100-vis af billeder på computeren.

0025-portrætter-web.jpg

Hvad koster det?

Du kan bidrage med et valgfrit beløb til gaven.

Alle der har bidraget får deres navn(e) på et kort, som fotografen tager med til brylluppet.

 

Minimumsprisen på en fotobog er 3.750 kr. og maximumsprisen er 8.800 kr, men du kan bidrage med ligeså meget eller lidt, som du har lyst til.

Alle bidrag lægges sammen og gives som et samlet gavekort til brudeparret på bryllupsdagen.

Det er også muligt for brudeparret at købe andre fotoprodukter for bidragene, hvis det ønskes.

Sådan bidrager du

Klik på "bestil" og indtast det beløb, du ønsker at bidrage med. Du modtager en faktura med betalingsoplysninger på beløbet på mail indenfor 2 hverdage.

0037-portrætter-web.jpg

Lidt om fotobogen

Fotobogen er i ultrahøj kvalitet og printes hos en leverandør, der kun printer for professionelle fotografer.

 

Siderne er tykke og robuste og i lay-flat design, hvilket betyder, at der ikke er en dyb fold i midten, så man kan fx sagtens printe billeder henover midten.

 

Bogen fås i forskellige materialer herunder kunstskind, velour og stof. Hvis det ønskes kan der printes et billede på forsiden på en tyk flot akrylplade.

 

Bogen kommer også med indgravering (hvis muligt - afhænger af det materiale der vælges). Fotobogen fås i 25x25 cm og 30x30 med minimum 20 sider og maximum 80 sider.

Bogen designes og sættes op af fotografen, hvorefter brudeparret har mulighed for at komme med ønsker til materialet og rettelser til opsætningen.

Har du spørgsmål?

Du skal altid være velkommen til at kontakte mig på info@annelysa.dk

bottom of page