top of page

Alt om fotografering af privatpersoner

En oplevelse for livet

Når du vælger at booke mig som fotograf, får du en god oplevelse og kommer hjem med smukke billeder, som du for evigt kan kigge tilbage på. Jeg går meget op i, at det skal være sjovt og hyggeligt, og at vi har god tid til fotograferingen. Alle kan få taget flotte billeder, og hvis du er den kamerasky type, hjælper jeg selvfølgelig med at gøre det til en afslappet og hyggelig oplevelse. Billederne kan enten tages i mit hyggelige fotostudie på Østerbro eller på en location fx i naturen eller hjemme hos dig selv.

Jeg tager mange forskellige typer af billeder, og herunder vil jeg præsentere den type, jeg oftest laver. Hvis du har nogle ønsker, som du ikke synes, jeg har beskrevet, er du meget velkommen til at sende mig en mail på info@annelysa.dk.

Jeg glæder mig til at fotografere dig!

Fotograf Anne Lysa

_DSC4262-Edit-web.jpg
2022.01.09 Portrætdagen-397-Edit-web.jpg
Individuel portrætsession

Få lavet flotte portrætter af dig selv til sociale medier, dit CV eller måske bedstemors fotovæg?

Billederne bliver taget i ro og mag i mit hyggelige og professionelle fotostudio. 

Life style fotografering i afslappede rammer

En life style fotografering er en mere afslappet og "uhøjtidlig" fotografering. Billederne tages enten i jeres eget hjem eller et sted udenfor.  Målet er at få jer til at glemme, at I bliver fotograferet, så vi får smukke, naturlige billeder, der viser jer helt, som I er!

0024-farve-web.jpg
M141602-Edit-web.jpg
Børne- og familiesessions

Når man bliver forælder er det som om at tiden går dobbelt så hurtig! 

Stop tiden for et øjeblik og få foreviget den unikke tid mens børnene er små med en fotosession i mit hyggelige fotostudio.

Gravidfotografering

Graviditeten er noget af det smukkeste, og du fortjener at få den flotte mave foreviget! Jeg elsker at få gravide til at føle sig godt tilpas og indse hvor fantastiske de ser ud.

Gravidsessions kan både foregå i mit studie eller udenfor.

Jeg anbefaler, at du får taget gravidbilleder i uge 28-36 afhængig af din krops tilstand og mavens størrelse.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at låne gravidkjoler til vores fotosession. 

Se mit udvalg af gravidkjoler her

005_M141579-web.jpg
0008-farve-web.jpg
Events - Bryllup, konfirmation, barnedåb og andre begivenheder

Jeg kan bookes til de fleste private begivenheder. Jeg har lavet en hjemmesidesektion, hvor du kan læse mere om, hvad jeg tilbyder i forhold til bryllupsfotografi, men kontakt mig endelig, hvis du har et andet arrangement, som du ønsker en fotograf til.

Priser

Mine priser afhænger af typen af fotografering og hvor mange billeder, du ønsker at få med. Hvis du ikke kan finde prisen på det, du ønsker, er du meget velkommen til at sende mig en mail på info@annelysa.dk

Booking

Ønsker du at booke mig til en fotosession, kan du blot sende mig en mail, hvor du beskriver dine ønsker.

bottom of page