top of page

Erhvervsfotografering

Få professionelle billeder, der understøtter dit brand
_M147461-Edit-web-small.jpg
Erhvervsportrætter

Få flotte professionelle portrætter af dig selv eller af firmaets medarbejdere. Det giver et lækkert og professionelt udtryk på jeres hjemmeside, at kunne præsentere billeder af medarbejderne i høj kvalitet.

Billederne kan tages i mit studie på Østerbro eller jeg kan komme ud til jeg.

Brandbilleder

Få lavet billeder, der understøtter dit brand eller viser din butik eller produkter. Det kan være til din hjemmeside eller PR. Uanset giver brandbilleder dig mulighed for at vise verden hvad dit firma eller produkt står for, på en flot og professionel måde.

downtown_soya_runningsushi_aarhus_tekst001.jpg
_M140816-Edit-web.jpg
Beauty og mode

Jeg har stor ekspertise indenfor kreative og smukke beauty- og modebilleder, hvor der er fokus på makeup, smykker eller tøj. Alle billeder behandles med high end retouchering for et smukt og eksklusivt look.

Events

Lad mig fotografere til jeres konference, oplæg, julefrokost eller andre vigtige begivenheder. Billeder fra events er rigtig gode at bruge internt, men kan også styrke jeres brand gennem PR på sociale medier.

0004-farve-web.jpg
downtown_butikhøjkant_aarhus_001.jpg
Produktbilleder

Vis dine produkter frem i din webshop eller i dit online showroom med billeder i høj kvalitet. Billederne kan fritlægges, så de kan indsættes på en hvilken som helst baggrund, eller vi kan lave mere kreative opsætninger, hvor baggrunden spiller en rolle.

Priser

Prisen på erhvervsfoto afhænger af opgavens type og omfang. Send mig en mail, og beskriv dine ønsker - så sender jeg et uforpligtende tilbud tilbage hurtigst muligt.

bottom of page